« وَمَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنْفِرُوا كَافَّةً فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ » مـؤمنان را نسزد كه همگي بيرون روند (‌و براي فراگرفتن معارف اسلامي عازم مراكز علمي اسلامي بشوند)‌. بـايد كـه از هر قوم و قبيله‌اي‌، عدّه‌اي بروند (‌و در تـحصيل علوم ديني تلاش كنند) تا با تعليمات اسلامي آشنا گردند، و هنگامي كه به سوي قوم و قبيلۀ خود برگشتند (‌به تعليم مـردمـان بـپردازنـد و ارشـادشان كنند و) آنـان را (‌از مخالفت فرمان پروردگار) بترسانند تا خودداري كنند

نیروهای اهل سنت در هرمزگان بکارگیری می شوند | خبرها 24 آذر 1392
نیروهای اهل سنت در هرمزگان بکارگیری می شوند

استاندار هرمزگان بر استفاده از نیروهای کارآمد و لایق اهل سنت در مناصب و ادارات تاکید کرد و گفت: مردم باید خودشان مسئول امور خود باشند و قطعا پیشرفت، توسعه و تامین امنیت بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، جاسم جادری در جمع علما و معتمدین اهل تسنن استان هرمزگان، اظهار داشت: مشکلات شیعه و سنی در استان تقریبا مشترک هستند اما در گذشته به دلیل عدم توجه و دقت لازم مواردی برای برادران اهل تسنن پیش آمده که قطعا قابل حل و رفع است.
وی اضافه کرد: مشکلاتی نظیر نبود آب، برق و امکانات رفاهی در برخی روستاهی استان برای شیعه و سنی فرقی ندارد و دغدغه اصلی همه ما است.
وی تاکید کرد: همکاری، تعامل، وحدت و مشورت عواملی هستند که می تواند ما را در حل مسائل کوچک و بزرگ کمک کند و مانعی بر توطئه دشمنان باشد.
وی با بیان اینکه دشمن بر روی اختلاف اندازی میان شیعه و سنی حساب زیادی باز کرده است، تصریح کرد: رسانه ها و شبکه های ماهواره ای زیادی وجود دارند که با همین هدف راه اندازی شده اند، اما در طول سالیان متمادی شاهد بوده ایم که دشمنان راه به جایی نبرده و در ایران اسلامی و به تبع آن استان هرمزگان، شیعه و سنی مسالمت آمیز و با همدلی در کنار هم زندگی کرده اند.
استاندار هرمزگان اذعان داشت: باید در جهت تقویت روحیه همدلی و وحدت حرکت کرده و زمینه مشارکت همه اقوام و مذاهب در توسعه و پیشرفت استان را فراهم کنیم.
استاندار هرمزگان بر استفاده از نیروهای کارآمد و لایق اهل سنت در مناصب و ادارات تاکید کرد و بیان داشت: مردم باید خودشان مسئول امور خود باشند و قطعا پیشرفت، توسعه و تامین امنیت بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست.
جادری با اشاره به این‌که در استان هرمزگان ۶۰ درصد از نیروهای انتظامی غیر بومی هستند ادامه داد: باید مردم استان در تامین امنیت مشارکت کرده و معضل قاچاق را از این منطقه ریشه کن کنند.
وی خاطرنشان کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره مردم در تمامی صحنه ها از مسئولین جلوتر بوده و پیشگام حضور در دفاع و تامین امنیت بوده اند.
وی اظهار امیدواری کرد که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و حاکم شدن تفکر اعتدال بر جامعه بتوانیم زمینه ساز اجرای هرچه بهتر عدالت در تمامی زمینه ها باشیم.

در ادامه این جلسه ائمه جمعه اهل سنت استان هرمزگان در دیدار با اولین نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان هرمزگان، درخواست‏‌های خود را مطرح کردند.
ائمه جمعه اهل سنت شهرستان های بندرعباس، جاسک، سیریک، قشم، خمیر، بستک، بندرلنگه و پارسیان در دیدار با استاندار هرمزگان به عنوان اولین نماینده عالی دولت تدبیر و امید درخواست‏‌های خود را مطرح کردند.

زمینه مشارکت اهل تسنن در توسعه استان فراهم شود
امام جمعه اهل سنت بندرعباس در این دیدار ضمن تبریک انتصاب دکتر جادری به عنوان استاندار هرمزگان از وی درخواست کرد زمینه مشارکت نیروهای لایق و کارآمد اهل تسنن در توسعه استان را فراهم نماید.
شیخ عبدالباعث قتالی افزود: البته موفقیت‌‏های خوبی در گذشته با کمک مشاور امور اهل سنت استاندار و نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت استان حاصل شده و از این همکاری‏‌ها تشکر می کنیم.

زمین های کشاورزی زیر دست سد جگین به مردم واگذار شود
امام جمعه اهل سنت شهرستان جاسک نیز در این دیدار خواستار واگذاری زمین‏‌های زیر دست سد جگین به مردم بومی شهرستان شد و گفت: امروز که به برکت نظام جمهوری اسلامی احداث سد جگین شرایط خوبی را برای کشاورزی و آبادانی منطقه ایجاد کرده است باید زمینه استفاده مردم نیز فراهم شود.
شیخ شیهک‌زهی به مشکل آب و برق در برخی روستاهای شهرستان جاسک اشاره کرد و افزود: روستاهایی در مناطق تابعه جاسک وجود دارند که باید ۶ ماه منتظر آب سالم بمانند که تقاضا داریم به این مشکل مهم رسیدگی شود.
وی هم‌چنین به درخواست خود جهت راه اندازی دفتر امام جمعه اهل سنت در شهرستان اشاره کرد و اذعان داشت: علیرغم جمعیت بالای اهل تسنن در جاسک و درخواست برای راه اندازی دفتر امام جمعه هنوز در این رابطه اقدامی صورت نگرفته است.

کسب درآمد مردم از دریا تسهیل شود
امام جمعه اهل سنت شهرستان سیریک با بیان این‌که کسب درآمد از دریا برای مردم بومی منطقه می بایست تسهیل شود ابراز داشت: بستری فراهم شود تا مردم بتوانند از پتانسیل‏‌های اقتصادی منطقه بهره‌مند شوند.
شیخ افراز با اشاره به اینکه ما ز یاران چشم یاری داریم، افزود: امیدواریم دولت تدبیر و امید منشا خیر و برکت برای استان هرمزگان و مردم آن باشد.

انتصاب افراد شایسته در پست‏‌های حساس
امام جمعه اهل سنت شهرستان قشم نیز در این دیدار انتخاب دکتر جادری به عنوان استاندار هرمزگان را نور امیدی برای توسعه منطقه عنوان کرد و بیان داشت: از دولت تدبیر و امید انتظار داریم همان‌گونه که در انتخاب استاندار دقت را فدای سرعت نکرد برای انتصاب افراد شایسته در پست‏‌های حساس نیز استاندار هرمزگان نهایت دقت نظر را داشته باشد.
شیخ عبدالرحیم خطیبی قشمی شعار اعتدال را منشا پرهیز از افراط و برقرار کننده عدالت دانست و افزود: امیدواریم با رویکرد دولت جدید شاهد برقراری هر چه بهتر عدالت در معنای واقعی کلمه باشیم.
وی خاطرنشان کرد: اعتماد با انتصاب دکتر جادری رنگ و بویی تازه گرفته و در بستر این اعتماد می توان تعامل و همکاری بیشتری برای آبادانی منطقه داشته باشیم.

باور توانستن را در جوانان منطقه بیدار کنید
امام جمعه اهل سنت شهرستان خمیر با بیان این‌که در گذشته به علت تصورات اشتباه از نیروهای بومی منطقه در مدیریت شهرستان استفاده نشده است اذعان داشت: این امر موجب شده تا جوانان ما انگیزه ای برای ادامه تحصیل و کار و تلاش نداشته باشند.
شیخ عبدالجلیل قتالی افزود: باید با به کارگیری جوانان مستعد شهرستان در ادارات باور توانستن را در آن‌ها بیدار کرد و قطعا با این کار شاهد بازگشت بسیاری افراد از کشورهای عربی به زادگاه خودشان خواهیم بود.
وی گفت: ایرانی هرمزگانی اهل سنت باید به این باور برسد که لیاقت سازندگی جامعه خود را دارد و اعتقاد قلبی داریم با تغییر دولت و انتصاب دکتر جادری این مهم در استان محقق می شود و اگر در این دولت نتوانیم به این باور برسیم دیگر نباید امیدی داشت.

هرمزگان به الگوی همبستگی تبدیل شود
امام جمعه اهل سنت شهرستان بستک نیز در این دیدار جامعه اهل سنت هرمزگان را حامی همیشگی نظام عنوان کرد و افزود: امیدواریم با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید این همدلی و وحدت افزایش یافته و هرمزگان به الگوی همبستگی در کشور تبدیل شود.
شیخ محمد حسین یوسف نژاد یادآور شد: اهل سنت در صحنه های انقلاب همواره حضوری پررنگ داشته و این همدلی سدی محکم در مقابل منافقین ساخته است که هیچ کس نمی تواند آن را خراب کند.

شرایط برای بازگشت سرمایه داران بومی فراهم شود
امام جمعه اهل سنت شهرستان بندرلنگه نیز در این دیدار خواستار فراهم نمودن شرایط لازم برای بازگشت سرمایه داران بومی شد و اظهار داشت: از دکتر جادری به عنوان نماینده عالی دولت تدبیر و امید می خواهیم با حاکم نمودن تفکر اعتدال در استان شرایط را برای بازگشت سرمایه داران بومی فراهم کند.
شیخ محمد صدیق بهجت خاطرنشان کرد: وقتی فضای تفکر عمومی تغییر کند و امنیت سرمایه گذاری تضمین شود قطعا می توانیم افرادی را که سرمایه های خود را به کشورهای عربی برده اند برای آبادانی و سرمایه گذاری در منطقه متقاعد کنیم.

گمرک پارسیان (گاوبندی) احیا شود
امام جمعه اهل سنت شهرستان پارسیان (گاوبندی) با بیان این‌که این شهرستان در مسیر سه استان فارس، بوشهر و هرمزگان قرار دارد تصریح کرد: شرایط جغرافیایی منطقه موقعیت اقتصادی خوبی را فراهم نموده که با احیای گمرک شهرستان می توان از این موقعیت استفاده نمود.
شیخ احمد خنجی افزود: گمرک این شهرستان قدمتی صد ساله دارد اما مدت زیادی است که تنها برای موارد صیادی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی در ادامه با اشاره به تغییر نام شهرستان از گاوبندی به پارسیان گفت: این تغییر نام با هدف الحاق پارسیان به فارسیان بود که تقاضا داریم همان گاوبندی را به هرمزگان بازگردانید.
بازديد:1000| نظر(0)

نظرسنجی

عالي
خوب
متوسط
می پسندم


آمار بازدیدکنندگان
جستجو در سایت